Zie hieronder de 6 stappen voor boeking met bijgevoegde printscreen:

Stap 1Log in (of maak een login) en klik op de gewenste les, coaching of massage, dag, uur en “BOEK NU”

Of ga vanuit je mail die je ontvangen hebt met de aangekochte beurten, coupons en tik op een ongebruikte coupon en je komt direct op de website terecht, Klik op de geselecteerde les, dag, uur en “BOEK NU”

Stap 2Je komt in onderstaande printscreen en kan een couponcode selecteren als je een beurtenkaart hebt, scrol naar beneden en kies een ongebruikte couponcode, deze zie je dan in mindering komen bij het afrekenen, of plaats een couponcode onderaan bij waardebon toepassen. Je kan ook een dienst online afrekenen.

Stap 3Of je ziet onderstaande printscreen en kan nu de couponcode ingeven bij: Heb je een waardebon? (zie de groene verticale streep.) jij kan nu ook de dienst betalen indien je geen beurtenkaart hebt. Bij aankoop van een waardebon kan je rechts kiezen en deze laten mailen naar bestemmeling.

 Stap 4Scroll naar onder en kruis de algemene voorwaarden aan en klik op de blauwe balk bestelling plaatsen en betalen.

Stap 5Je komt op het bestelgegevens scherm.

Stap 6:  Je krijgt direct een bevestigingsmail, anders ben je niet ingeschreven.

Annulering is mogelijk tot 3 uur voor de les:

De annulatieknop kan worden teruggevonden via Mijn account > Boekingen > Aankomende reserveringen > Annuleren

(Indien later mail je best: info@studiosopa.be)

Je vindt de status van jouw beurtenkaarten terug via ‘Mijn Profiel’. Standaard hanteren wij de volgende geldigheidstermijnen:

  • 5 beurtenkaart live 60€ – 6 maanden geldig
  • 5 beurtenkaart 60 minuten online 42€ – 6 maand geldig

Wij respecteren steeds de nieuwste covid-maatregelen en volgen deze zorgvuldig op.

Ja, dit is geen enkel probleem.

Ja: je kan deze aankopen via de button geschenkbon onder info & lessen.

Wanneer je een cadeaubon aankoopt, kan je deze laten mailen naar de gelukkige, zie printscreen hieronder, verzend de waardebon naar… De gelukkige krijgt via e-mail een code. Of jijzelf ontvangt de code die je kan doorgeven aan de ontvanger van je cadeau, en zij kunnen deze dan gebruiken in onze website. De code wordt dan ingevuld bij het afrekenscherm

Het is natuurlijk ook wel fijn om een fysieke cadeaubon af te kunnen geven. Daarom sturen wij jou ook sowieso via e-mail een digitale versie van de cadeaubon op, die je dan zelf kan afprinten en kan afgeven aan de gelukkige.

Dit is allemaal mogelijk en hiervoor kan je mij mailen op info@studiosopa.be

Je kan tot 3u op voorhand annuleren via Mijn Reservaties en dan krijg je je beurt terug.  Heb je niet minimaal 3u op voorhand geannuleerd? Indien je was ingeschreven voor een online les, dan ontvang je nog wel een opname van de les die je binnen de 72 uur kan bekijken zodat je de les toch nog kan volgen. Als je door overmacht toch niet binnen 3u kon annuleren, mail je even naar info@studiosopa.be 

Voor een workshop of speciale les hoef je geen beurtenkaart aan te kopen. Je kan rechtstreeks betalen via de knop boek nu en de registratie gebeurt dan automatisch. Je vindt dit terug bij Workshops & Specials.

Neem gerust even contact met op via info@studiosopa.be ik geef je met plezier meer informatie over de verschillende lessen en stijlen, rekening houdende met jouw voorkeuren. 

 Ja, dit kan zeker! Stuur een mailtje naar info@studiosopa.be en ik zet deze beurten graag voor jou over.

Als je op de website surft, klik je rechtsboven op je naam en daar zal je kunnen zien hoeveel codes/beurten je nog over hebt.

Als het mooi weer is en de les vindt normaal gezien plaats in de studio, is het mogelijk dat in samenspraak met de lesgever en alle deelnemers de les buiten in de tuin wordt gegeven.

Je kan in dat geval een sms sturen naar 0475/91.72.64 met vermelding welke les op welke dag je graag op de reserve komt te staan. Indien er iemand geannuleerd heeft, krijg jij ten laatste 2 uur op voorhand een SMS en kan jij dus deelnemen aan de les.

Als jouw GSM nummer dus nog niet in jouw account staat, voeg je deze best toe.

Deze SMS krijg je ten laatste tot 2 uur op voorhand vooraleer de les start. Als je tegen dan nog geen SMS hebt gekregen, zal je toch niet kunnen deelnemen.